Tech company

Over Tech-Company

Geschiedenis

Ik heb Tech-Company in 2001 opgezet met het idee om bedrijven bij te staan met storings- en montagediensten.

Mijn passie voor montage- en onderhoudswerk begon toen ik, na de middelbare school, de technische opleiding Energietechniek aan de MTS volgde.

Hoewel ik na de MTS in de vliegtuigtechniek wilde werken, ben ik in het Amstel Hotel terechtgekomen als elektrotechnisch medewerker. Wat als tijdelijke baan begon, is uiteindelijk uitgegroeid tot dertien jaar trouwe dienst, waarvan de laatste 7 jaar als Hoofd Technische Dienst.

Hierna ben ik nog een halfjaar als projectleider werkzaam geweest bij Spanjaart Interieurbouw te Beverwijk.

Zelfstandig

Tenslotte besloot ik om voor mezelf te beginnen. Eerst deed ik dat in het technisch beheer bij Companyon Relocation & Facility Management BV en bij PdeH Beheer BV te Hoofddorp.

Maar omdat wij terug wilden naar onze roots (omgeving Arnhem) ben ik installatiewerkzaamheden gaan doen voor diverse installatiebedrijven in het westen van het land.

Nadat wij onze woning in Amstelveen hadden verkocht zijn wij in 2002 naar Didam verhuisd en in december 2016 naar Beek in de gemeente Montferland.

Sinds 2002 ben ik voor diverse installatiebedrijven werkzaam geweest in het oosten van het land en vanaf 2003 meer als onderhouds/storingsmonteur werkzaam geweest.

Wat mij het meest aantrekt aan dit werk is de afwisselende natuur van het werken met techniek. Daarnaast biedt het werken met verschillende bedrijven mij veel ervaring in de verschillende productieprocessen. Ook geeft het mij veel vrijheid en kan ik goed mijn eigen plan trekken.